Hadart Művészeti Társulás

 

 

Mivel is tudnánk hatékonyabban közelebb hozni a kultúrát és a színházat az emberekhez, minthogy mi megyünk közelebb hozzájuk.

 

Ügyeltünk arra, hogy minden korosztályt szórakoztatni tudjunk, így repertoárunkon találhatók zenés mesejátékok, interaktív műsorok, musicalek, illetve prózai és zenés vígjátékok egyaránt. Olyan előadásokat hoztunk létre, olyan produkciókat készítettünk el, amiket ritkán vagy esetleg nagyon régen láthatott a közönség.

 

Társulatunk sok éves színpadi tapasztalattal a háta mögött megadta a módját a színvonalas előadások létrehozásának. Valamennyi színészünk a József Attila Színház művészei közül került ki, de csatlakoztak hozzánk a Budapesti Kamaraszínházból és a Madách Színházból is.

 

Igyekeztünk egy olyan csapatot összeállítani különböző színházakból, ahol a csapattagok méltók arra, hogy az Önök szolgálatában tudásuk legjavát nyújtsák és ne csak a rájuk kirótt feladatot-, hanem önmagukat is valósíthassák meg, és így szolgálják ki a közönséget.

 

Ez egy fiatal, de profi, kipróbált csapat. Kísérletet teszünk - a saját lábunkra állva - olyan előadásokat egybegyűjteni és létrehozni, amit büszkén vállalhatunk. Amik nem bemutatókényszerből, hanem szakmai öntudatból és elhivatottságból készültek. Hogy rövid időn belül, ha valaki azt a nevet olvassa, hogy "Hadart Művészeti Társulás" - az garancia lehessen arra, hogy egy igazán nívós, művészi értékeket hordozó előadást kap. Társulatunk Magyarországon egyedülállóan infokommunikációs akadálymentesítéssel állítja színpadra műveit, ezáltal a siketek és nagyothallók is élvezhetik előadásainkat.

 

De nem akarom szaporítani a szót, beszéljenek a tettek. Ha egy csekély gondolatot is ébresztettünk Önben, minden felelősség nélkül lépjen kapcsolatba velünk.

 

Köszönöm, hogy elolvasta soraimat, ön már mindent megtett ezzel, most mi következünk.

 


Háda János, művészeti vezető