Vendégkönyv:

Apácák

Judit | 2017.01.30

Ilyen csúnyán kifigurázni az apácák életét, és vele együtt a katolikus gondolkodást.Felháborító. Ilyeneket nem szabadna megengedni. Sajnálom neves színésznőinket. Ma Kecskeméten széksorok voltak üresen kezdéskor, a szünet után pedig sok ember nem volt kíváncsi tovább az előadásra. Ez magáért beszél.

Orfeum

Krisztián Anita | 2016.05.21

Eredetileg Máté miatt mentünk el az előadásra, de sajnálatunkra ő nem szerepelt végül. Ennek ellenére nagyon tetszett a műsor, és kívánok még sok-sok sikeres és remek előadást a továbbiakban. Hajrá Hadart. :D

Bravó!!!

Rácz Hajni | 2016.04.30

A tegnapi Őrületek tornya előadás fantasztikus volt. Szabó Máté alakítása fergeteges volt, imádtam. A színésznők gyönyörűek! Csodálattal néztem. Köszönöm a remek élményt!!!

Köszönöm a felejthetetlen élményt

Sinka-Hetényi Anita | 2016.03.06

Hát túl vagyunk rajta. Fergeteges alakítások, lebilincselően kesze-kusza keveredés, utánozhatatlanul szuper szórakozás, izomlázig, és potyogó könnyekig tartó nevetés,ezért rohanó idő, egy pillanatnak tűnő 2 felvonás. Egyszerűen szuper volt. Sajnálhatja aki lemaradt róla, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a következőn ott legyen , ha felejthetetlen élményre vágyik.:.-). Köszönjük, és csak így tovább.

Re:Köszönöm a felejthetetlen élményt

Háda János | 2016.03.06

Kedves Anita!

Köszönjük a méltató szavakat. Jól esik. Ezért érdemes csinálni!

Háda János

Köszönet és gratuláció

Torma Mariann,Csukás Színház,Balatonszárszó | 2015.07.04

Kedves Mindenki!
Köszönjük a mai Süsü a sárkány kalandjai előadást!Ismételten nagyon jól érezte magát az a háromszáznyi gyerek és felnőtt,aki a mai előadáson részt vett és élvezte játékotokat.
Gratulálunk a 100. előadáshoz,és hogy ezt pont a mi színházunkban adhattátok elő!Csukás István mesejátéka a Csukás Színházban!
Köszönjük szépen!
További sok sikert kívánva: Csukás Színház csapata

Mint átlényegülő néző!

Lang Rudolf | 2014.11.24

Csak azért írok, mert Veszprémben nézhettelek meg benneteket és a szép egyszerűsége a próba folyamat alatt eltöltött kedves időtök, meghozta a sikeretek. Láttam milyen felszabadultan, örömmel játszottatok a gyerekekkel. További sok mosolygó arcocskát, a játékotokhoz! Lang Rudolf

JÓ AZ OLDAL!

KKK | 2014.08.10

JÓ AZ OLDAL,GRATULÁLOK!KKK

Köszönet

Tóth Tihamérné | 2014.02.02

Tisztelt Társulat!
Köszönjük a tegnapi fergeteges előadást, nagyon jól éreztük magunkat! További sok sikert és minél több fellépést kívánunk!

előadások

Csilla | 2013.11.18

Tisztelt Hadart Társulat!

Még a Pinceszínház idején szerettük meg a Vérszipolyt. Mikor és hol lehet látni legközelebb? Bár azóta láttuk már egy-két feldolgozásban, de örömmel fedeztük fel az "ős vérszipoly" szereplőket!

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása